За підтримки «Солідарності» у Первомайську пройшов турнір з волейболу

 

20 січня у спортивній залі Мигіївської ЗОШ, за підтримки Превомайської районної організації партії БПП “Солідарність”, відбувся волейбольний турнір серед дівчат 2002 року народження та молодше.

У турнірі брали участь команди ДЮСШ міста Первомайськ, ДЮСШ міста Южноукраїнськ та ДЮСШ Первомайського району.

Всі ігри пройшли в напруженій, безкомпромісній боротьбі.  Гра за перше місце відбулася між командами ДЮСШ Первомайського району та ДЮСШ міста Первомайськ . Рахунок 3:1 на користь ДЮСШ Первомайської району.

Отже, призові місця розподілились таким чином :
І місце – ДЮСШ Первомайської районної ради;
ІІ місце – ДЮСШ міста Первомайськ;
ІІІ місце – КЗ ДЮСШ міста Южноукраїнськ.

Церемонію нагородження проводили радник голови Первомайської РДА В. В. Корой та директор спортивної школи Первомайського району І.О. Шарковський.

До організації турніру долучились голова Первомайської РДА  Володимир Вовк,депутат Первомайської районної ради від партії «Солідарність» Ю. Д. Пак,  в.о. начальника відділу освіти Олена Федчук, директор ДЮСШ Первомайської районної ради Іван Шарковський, директору Первомайської ДЮСШ Стас Паламарчук та активісти міста.

Слід зазначити, що цей спортивний захід було проведено на Первомайщині вперше, проте планується проводити його систематично та ввести в традицію.