Збір підписів стосовно передачі приміщення  будівлі ПКВО «Фармація» Баштанській районній раді

Депутати Баштанської районної,  міської рад від партії БПП«Солідарність» стурбовані ситуацією, що склалася стосовно приміщення ПКВО «Фармація», розташованого за адресою м. Баштанка, вул. Ювілейна, буд. 80. Приміщення знаходиться на балансі Новобузької ЦРА №30 – філії ПКВО «Фармація». У результаті припинення діяльності аптеки №15, її обладнання було вивезено у місто Новий Буг.
Питання щодо його передачі у спільну власність територіальних громад міста, сіл Баштанського району неодноразово порушувалося перед обласною державною адміністрацією та обласною радою.
Депутати БПП «Солідарність» вирішили взяти ситуацію у свої руки та організували збір підписів щодо безоплатної передачі будівлі ПКВО «Фармація» Баштанській районній раді.
Збір підписів, в якому можуть прийняти участь всі небайдужі, стартував в четвер, 17 серпня. Задля можливості розташування в приміщенні Баштаської музичної школи вже зібрано більше 500 підписів.
У подальшому, у разі надання згоди, депутати планують виділити кошти із місцевого бюджету для проведення ремонтних робіт у приміщенні будівлі, створення спеціалізованих кімнат, належних санітарно-гігієнічних умов для повного функціювання Баштанської музичної школи.
Приміщення, в якому знаходиться музична школа планується переобладнати під службове житло для лікарів на виконання районної програми «Медичні кадри Баштанщини».
20170816_092737-1 20170816_085508