Депутат Євген Римарь допоміг з устаткуванням для поліклініки в мікрорайоні Кульбакіно

Депутат Миколаївської міської ради від фракції БПП «Солідарність» Євген Римарь відвідав сімейну амбулаторію №1 в мікрорайоні Кульбакіно. Варто зазначити, що депутат періодично виїжджає в медустанови, щоб розібратися в проблемах на місцях, намагаючись вплинути на поліпшення якості медичного обслуговування в місті.
В ході візиту Євген Римарь зустрівся з начальницею управління охорони здоров’я Миколаївської міської ради Іриною Шамрай, з керівництвом та персоналом лікарні.

«Я жив в Австралії, де з медициною зовсім інша ситуація. Середній відсоток ВВП, що виділяється на медицину становить 9%, в той час як в Україні цей показник коливається в межах 3%. У нас йде колосальний відтік кадрів. Нам потрібно терміново збільшувати зарплати медикам. Як депутати місцевих рад ми підтримали звернення до Кабінету Міністрів України та Верховної Ради України щодо підвищення оплати праці в сфері охорони здоров’я, збільшення медичної субвенції з державного бюджету України в 2017 році», – коментує Євген Римарь.

В кінці свого візиту депутат передав поліклініці холодильну камеру для ліків і тонометри, які були необхідні співробітникам.
viber-image viber-imagevch
Варто відзначити, що Євген Римарь кожні півроку відвідує лікарні міста в різних районах і дарує необхідне обладнання, придбане, як за свої особисті кошти, так і за гроші спонсорів, яким небайдуже здоров’я жителів міста.