За підтримки депутатів від БПП в Первомайську почне свою роботу волонтерський пост для військових

У Первомайську громадські діячі та члени БПП відкриють волонтерський пост.
У четвер, 11 травня у Первомайську на автовокзалі почалися роботи зі створення вже другого волонтерського поста в Миколаївській області.

«Для військових, для справжніх українських патріотів, які зараз захищають нашу країну. Бійці з Первомайська давно зверталися до нас з цією ідеєю, кажучи, що і АТОшніков в цьому районі багато, і місто вузлове, і залізнична станція є. І ми їм допомогли з задоволенням, домовилися про зустріч з директором автовокзалу, подивилися приміщення на другому поверсі з двох кімнат з окремим входом, світле, і з великими вікнами», – розповів ініціатор створення першого волонтерського поста, який знаходиться на миколаївському автовокзалі, Денис Барашковський .

У п’ятницю, 12 травня почнуть підготовчі роботи, а через кілька днів пост буде відкритий для військових. Денис Барашковський звертається до жителів Первомайська, щоб люди допомагали організувати роботу поста.
Підтримку надали глава фракції БПП Первомайської міськради Володимир Вовк, депутат міськради від «Солідарності» Григорій Телятник, депутат райради, голова Первомайського Центру допомоги учасникам АТО, представник БПП Олександр Грищенко.

«Я впевнений, що кожен відкритий пост для військових, це перший і важливий крок для об’єднання всіх патріотичних сил», – зазначив Володимир Вовк.

Раніше депутат Миколаївської обласної ради від БПП Надія Іванова доставила продукти в волонтерський пункт обігріву для учасників АТО і жителів міста.