Веснянська ОТГ проведе практику для студентів «аграрки» з можливістю працевлаштування

Веснянська ОТГ надасть місця для проходження практики студентам Миколаївського національного аграрного університету з можливістю подальшого працевлаштування.
У середу, 19 квітня представники МТОП БПП «Солідарність» взяли участь у заході університету «День кар’єри».
17951758_1862750240654077_9095462665485986221_nПід час зустрічі зі студентами голова Веснянської ОТГ Леонід Мухарський зазначив, що вже відомі підсумки семінару, який відбувся 12 квітня, тому студенти «аграрки» за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування» мають можливість надіслати свої анкети на електронні пошти; у листах можуть бути побажання студентів щодо умов проведення практики.

«Ми продовжуватимемо співпрацю з аграрним університетом. Студенти зможуть реалізувати власні можливості у Веснянській громаді, ми хочемо надати досвід, який їм знадобиться під час їхньої роботи», – зазначив Леонід Мухарський.

На заході також були присутні заступник голови Веснянської ОТГ та член МТОП БПП Ігор Мухарський та секретар сільради Ганна Трегуб.
Раніше за спільною ініціативою МТОП БПП «Солідарність» та голови Веснянської ОТГ Леоніда Мухарського стартували семінари з децентралізації для студентів та молоді.