Новоодеських спортсменів та тренерів нагородили за здобуті у 2016 році перемоги

У Новоодеському районі підвели підсумки 2016 року у спортивній галузі та нагородили кращих спортсменів та тренерів року, серед яких і представники БПП «Солідарність».
Захід відбувся у середу, 11 січня у конференц-залі відділу управління освіти Новоодеської РДА.
Незважаючи на економічні труднощі в країні, новоодеські спортсмени демонструють прекрасні результати та досягнення у змаганнях районного, обласного та всеукраїнського рівнів.
Вже стало доброю традицією те, що спортсмени з Нової Одеси здобувають нагороди  всеукраїнського рівня на фізкультурно-патріотичному фестивалі «Козацький гарт» (срібло 2016 року, тренер – Валерій Андрєєв, член БПП «Солідарність»). Відмінні результати продемонстрували у минулому році новоодеські  легкоатлети (тренер: директор спортивної школи, депутат Новоодеської районної ради від БПП «Солідарність» Олег Кравченко), волейболісти  (тренери: члени БПП «Солідарність» Дмитро Розкидний та Олександр Куліковський), футболісти (тренер: Денис Миндрул) та представники інших олімпійських та неолімпійських  видів спорту.
denis-foto  kucov-foto
Переможцями районної спартакіади серед учнів шкіл стали  Новоодеська ЗОШ №1, Себинська, Новоінгульська та  Новошмідтівська загальноосвітні школи. Срібло районної спартакіади вибороли у 2016 році учні Новоодеської гуманітарної гімназії, Бузької та Дільничної ЗОШ. Нагороди за третє місце здобули Новоодеська ЗОШ №2, Баловненська та Улянівська ЗОШ.
Кращих   спортсменів  та працівників галузі фізичної культури та спорту району  відзначено  почесними грамотами Новоодеської районної державної адміністрації та подарунками.
Депутат Новоодеської міської ради Олександр Миндрул привітав діячів спортивної галузі з новорічними святами та побажав успіхів у новому спортивному році.

«Бажаю всім вам не зупинятися на досягнутому, завжди тримати планку та ніколи не здаватися. Хай щастить усім вам у новому році, а медалі будуть лише золотими», – звернувся до присутніх депутат.

Нагадаємо, раніше МТОП БПП «Солідарність» ініціювала проведення волейбольного турніру на честь 25-ї річниці Збройних силу України у селі Себине Новоодеського району.