Не сидіти, склавши руки: депутат Анатолій Петров відзвітував перед мешканцями Корабельного району про виконану роботу

Депутат Миколаївської міської ради від партії БПП «Солідарність» Анатолій Петров підвів підсумки своєї депутатської роботи на виборчій ділянці у Корабельному районі за останній рік.
Народний обранець відзвітував перед мешканцями району у четвер, 25 листопада.
Анатолій Петров розповів про виконану ним та його помічниками роботу на виборчій ділянці, про труднощі, з якими довелося зіткнутися та про подальші плани на наступний рік у цьому напрямку.

«Пройшов фактично рік, як жителі Корабельного району обрали мене депутатом міськради та представником їхніх інтересів. За цей рік мною та моєю командою був виконаний великий об’єм роботи, проте це лише мізерна частина того, що ще нам доведеться зробити, щоб життя у цьому віддаленому районі було комфортним та безпечним для кожного з громадян. На жаль, багато проблем Корабельного району не відображені у бюджеті міста. На мою думку, це прорахунок як депутатського корпусу, так і міської влади. Хочу наголосити, що недостатньо коштів виділяється з бюджету на ремонт жилого фонду та благоустрою дворів та під’їздів, не вирішена транспортна проблема. Проте я, як депутат, намагаюся вирішити ці питання та змінити ставлення влади до Корабельного району», – підкреслив Петров, виступаючи перед мешканцями.

Депутат розділив весь об’єм виконаної роботи на 4 напрямки: благоустрій мікрорайону, рішення проблемних питань стану жилого фонду, ремонт доріг та допомога навчальним і медичним закладам, пенсіонерам, інвалідам та соціально незахищеним прошаркам населення.
??????????  ?????????? ??????????  ??????????
У зазначений період до громадської приймальні Анатолія Петрова звернулося 55 громадян, було прийнято до розгляду 87 заяв від виборців, складено 39 депутатських запитів. Було відремонтовані та встановлені дитячі майданчики, біля ЗОШ №1 та дитячих садків №132 та №111 заасфальтовані під’їзні дороги. Також спільно з «Морським спеціалізованим портом Ніка-Тера» було висаджено більше 150 штук зелених насаджень. Депутат особисто ініціював та контролював хід ремонту ділянок доріг, теплотрас, каналізаційних та водопостачальних мереж, під’їздів та дахів будинків, випробування гідравлічних систем опалення, установку теплових та газових лічильників, зовнішнього освітлення.
??????????  skazka krovlya  korabelov-20-1 dorogi  dvor
Також Анатолій Петров виділив кошти з депутатського фонду на закупівлю 33 планшетів для класу інформатики у ЗОШ №1 імені О. Ольжича, а для гуманітарної гімназії №3 придбав мультимедійний проектор та лінолеум для класу математики.

«На жаль, ми не змогли максимально допомогти навчальним та медичним закладам у цьому році, проте у наступному реалізуємо всі плани. Нам треба надати якісну матеріальну допомогу школам, дитячим садкам, продовжити роботу у зазначених напрямках», – резюмував Петров.

Також депутат пообіцяв, що у наступному році буде вирішена й транспортна проблема.

«У цьому році ми маємо встигнути узгодити та затвердити міську програму розвитку транспорту та вже у 2017 році придбати 10 сучасних автобусів для сполучення Корабельного району та центру міста», – анонсував народний обранець.

Анатолій Петров завжди відкритий для ідей, прохань та побажань, налаштований на конструктивний діалог з громадянами, тому можна не сумніватися, що у майбутньому році робота буде не менш продуктивною.
Нагадаємо, також раніше Анатолій Петров посприяв у встановленні зовнішнього освітлення у містечку «Леваневці».