Семінар ProZorro відбувся в Первомайську

Первомайська районна організація партії БПП «Солідарність» ініціювала проведення семінару з питань децентралізації, який провели фахівці системи публічних закупівель ProZorro.
Семінар відбувся в офісі партії БПП «Солідарність» у Первомайську у вівторок, 8 листопада.
Обговорити питання децентралізації, утворення окремих територіальних громад та особливості функціонування системи публічних закупівель ProZorro в цьому контексті – саме з такою метою семінар відвідали представники бюджетних організацій, підприємці міста та району, сільські голови.
???????????????????????????????  ???????????????????????????????
Кваліфіковані спікери – адміністратор офіційного майданчику публічних закупівель в системі ProZorro Олексій Гніломедов та регіональний менеджер  офіційного майданчику публічних закупівель в системі ProZorro  в Миколаївській області від Української універсальної біржі Іван Маланченко – пояснили учасникам тренінгу, як влаштована система публічних закупівель Prozorro, зробили загальний огляд тендерної документації та законодавчої бази про публічні закупівлі, докладно роз’яснили функції тендерного комітету та розповіли про особливості процесу децентралізації.
Нагадаємо, раніше за підтримки БПП «Солідарність» навчально-консультативні тренінги з питань публічних закупівель ProZorro відбулися в Очакові та Вознесенську.