Обіцянку виконано: в містечку «Леваневці» з’явилося зовнішнє освітлення

Депутат Миколаївської міської ради від партії БПП «Солідарність», який у вересні обіцяв мешканцям містечка «Леваневці» провести зовнішнє освітлення виконав свою обіцянку. Відтепер уздовж доріг в «Леваневцях» ввечері будуть горіти ліхтарі.
У вівторок, 8 листопада Анатолій Петров разом з головою адміністрації Заводського району В’ячеславом Карцевим, мером Олександром Сєнкевичем та заступником міського голови з питань ЖКГ Валентином Гайдаржи відвідав містечко «Леваневці», де провели освітлення уздовж вулиць загальною довжиною більше 1 кілометра.
?????????? ??????????  ?????????? ??????????  ??????????  ??????????
Анатолій Петров подав депутатський запит ще у вересні. Тоді ж депутат проінспектував житловий масив, де потрібно було провести освітлення. Тепер роботу виконано і Анатолій Петров почув на свою адресу слова подяки від місцевих мешканців.

«Дуже дякую усім депутатам, міському голові, співробітникам департаменту ЖКГ та особисто Анатолію Петрову за виконану роботу. Скільки я тут живу, освітлення не було ніколи. До речі, саме на цьому місці декілька років тому у темряві на мене напали злодії, побили та вкрали мобільний телефон та гроші. Тепер у нас є світло і можна спокійно ходити по вулицях», – сказав один з місцевих мешканців.

Були вдячні за роботу також і матері, чиї діти повертаються додому зі школи взимку у темний час доби.

«Тепер я можу не хвилюватися за свою дитину, яка повертається зі школи восени або взимку, коли на вулиці вже темно. І проблема тут не стільки у грабіжниках, скільки ще й у бродячих собаках, які переховуються у темряві вулиць», – розповіла жителька «Леваневців».

Анатолій Петров назвав суму коштів, за які було проведено освітлення та розповів про плани на наступний рік з облагородження містечка.

«Проведення освітлення коштувало нам 48 тисяч гривень. Загальна довжина – більше 1 кілометра. Роботи розпочалися ще у жовтні. Загалом розробка проекту, підготовчі роботи та безпосередньо встановлення стовпів з ліхтарями зайняло більше трьох тижнів. Я обіцяв у вересні, що освітлення буде. Сподіваюся, усі залишилися задоволені», – підкреслив Петров.

Депутат від БПП, однак, зупинятися на досягнутому не збирається. Попереду ще багато роботи.

«Ми продовжимо встановлювати зовнішнє освітлення далі. До того ж плануємо відкрити тут дитячі майданчики, зробити доріжки. Тобто роботи з облагородження цього району триватимуть. Нам ще також необхідно перенести виїзд від КПП на вулицю Карпенка до перехрестя, щоб уникнути аварій. На жаль, таке вже не раз траплялося», – ділиться планами Анатолій Петров.

Зазначимо, що освітлення у містечку «Леваневці» було відсутнім з 1993 року. Тепер однією проблемою в місті стало менше.
Раніше Анатолій Петров разом з представниками адміністрації Заводського району, заступниками міського голови Валентином Гайдаржи та Юрієм Степанцем вже відвідували містечко «Леваневці» та інспектували житловий масив.