Олена Кісельова виступила проти забудови ресторану з назвою «Мафія» у центрі міста

Депутат Миколаївської міської ради від партії БПП «Солідарність» Олена Кісельова не підтримала будівництво в центрі міста ресторану з вульгарною назвою «Мафія».
Таку заява депутат зробила під час 5-го пленарного засідання 9-ї сесії Миколаївської міської ради VII скликання у понеділок, 31 жовтня.
Олена Кісельова виступила проти мовчазного дозволу на забудову ресторанного комплексу, який отримає назву «Мафія» на розі проспекту Центрального та вулиці Соборної.

«Мене дивує позиція, коли щось – незаконне, а щось у таких самих обставинах – вже законне. Я хочу, щоб це питання повернули на розгляд. Я завжди підтримую підприємців та забудовників, проте я виступаю проти ресторану з назвою «Мафія» в центрі міста поруч з історичною пам’яткою. Це особисто моя думка», – підкреслила Олена Кісельова.

Зазначимо, що забудова ресторанного комплексу поруч з місцевою пам’яткою – «будівлею зі шпилями» або «теремком» – викликала жваву суспільну дискусію. Проти будівництва, яке зіпсує профіль «теремка», виступили краєзнавці та громадські активісти.
Нагадаємо також, що депутат від «БПП» Євген Римарь раніше ініціював перевірку законності будівництва, звернувшись до відділу Державної архітектурно-будівельної інспекції.