Активісти БПП «Солідарність» організували для школярів екскурсію до історико-краєзнавчого музею

Представники партії БПП «Солідарність» у Березнегуватському районі організували для учнів місцевої загальноосвітньої школи екскурсію в історико-краєзнавчий музей Березнегуватого, де дітям розповіли про підпільно-партизанський рух у роки Другої світової війни.
Ініціатором заходу, який відбувся у середу, 19 жовтня, виступила директор Березнегуватської загальноосвітньої школи та депутат районної ради від «БПП» Галина Рудчик.
???????????????????????????????  ??????????????????????????????? ???????????????????????????????  ??????????????????????????????? ???????????????????????????????  ???????????????????????????????
Працівники музею розповіли дітям про окупацію Березнегуватого німецькими загарбниками, про боротьбу місцевих патріотів проти окупантів, підпільні та партизанські групи, диверсії та саботаж проти окупаційної влади.
Екскурсія справила на дітей велике враження.
Галина Рудчик впевнена, що саме на таких прикладах із історії батьківщини необхідно виховувати почуття патріотизму серед підростаючого покоління.

«Діти мають бути патріотами своєї землі. Тому саме на прикладах самовідданого патріотизму та героїзму наших дідів та прадідів треба виховувати підростаюче покоління. Діти знатимуть, що живуть на героїчній землі, де кожен метр рясно политий кров’ю патріотів», – сказала Галина Рудчик.

Після завершення екскурсії, учні школи висадили дерева в пам’ять про героїв минулих років на алеї поблизу монумента «Скорботна мати».
Нагадаємо, раніше Веселинівська районна організація партії БПП «Солідарність» організувала для учнів місцевої районної гуманітарної гімназії екскурсію до військової частини та пожежного депо у Вознесенську з метою патріотичного виховання молоді.