Депутати від «БПП» привітали мешканців Галицинового з Днем села

Депутат Миколаївської обласної ради від партії БПП «СОЛІДАРНІСТЬ» Надія Іванова та народний депутат України Олександр Жолобецький привітали мешканців села Галицинове з 215-им днем народження населеного пункту.
У суботу, 24 вересня жителі Галицинового відсвяткували День села. Святкування почалося з урочистого відкриття меморіальної дошки Валентині Кириченко, яка 42 роки життя віддала самовідданій праці в місцевій сільській лікарні.
14479708_192772211146330_5575811576933199857_n  galicinove-1 galicinove-2  galicinove-3
Свято відвідали не лише представники влади та районної адміністрації, але й підприємці, меценати, військовослужбовці, громадські активісти, школярі та студентська молодь.
Надія Іванова привітала мешканців Галицинового зі святом та побажала ніколи не забувати своє коріння, пишатися рідним краєм та примножувати славу, здобуту предками – скромними трудівниками, хліборобами, лікарями, педагогами.

«Я вітаю усіх зі святом. Бажаю всім миру, добра, затишку, достатку та всього самого найкращого. Ніколи не забувайте своє коріння. Пишайтеся рідним краєм, зберігайте пам’ять про пращурів, які жили та працювали на цій родючій та щедрій землі, обробляли її та боронили від ворогів, розбудовували після важких історичних випробувань», – сказала Надія Іванова.

Депутат також передала найстаршим мешканцям села продуктові набори, а для місцевої школи презентувала пам’ятні подарунки.
Олександр Жолобецький приєднався до вітальних слів Надії Іванової та побажав жителям села миру та процвітання.

«Мені б хотілося, щоб село Галицинове і далі процвітало. На цій землі жити нашим нащадкам, тож давайте разом для наших дітей працювати на користь рідного села. Всім бажаю, в першу чергу, миру та завжди чистого неба над головою», – привітав присутніх нардеп.

Після завершення офіційної частини відбувся концерт, а насичена розважальна програма нікого не залишила байдужим.
Нагадаємо, раніше мешканці Очакова відсвяткували День міста.