Мешканці Первомайська відзначили День народження міста

Мешканці Первомайська відзначили День народження міста – районному центру виповнилося 340 років.
Святкування відбулося у суботу, 17 вересня.
Відвідали урочистий захід та привітали городян зі святом й члени партії БПП «СОЛІДАРНІСТЬ»: депутат Миколаївської обласної ради Михайло Талпа, голова Первомайської районної партійної організації Лариса Позняк та керівник міської організації партії Володимир Вовк.
Урочисту частину та святковий концерт окрім перших осіб району та області відвідали громадські активісти, волонтери, керівники підприємств, військовослужбовці, представники духівництва, студентська молодь, пересічні громадяни та гості міста.
???????????????????????????????  ??????????????????????????????? ???????????????????????????????  ??????????????????????????????? ???????????????????????????????  ???????????????????????????????
Депутат обласної ради Михайло Талпа привітав мешканців Первомайська з Днем міста та висловив надію, що настане час, коли Первомайськ перетвориться на справжнє європейське місто.

«Щиро вітаю усіх мешканців Первомайська з Днем міста! Хочу побажати всім міцного здоров’я, благополуччя, миру, сімейного затишку та достатку. Сподіваюся, що настане той час, коли Первомайськ перетвориться на справжнє європейське місто – самобутнє, чисте, з розвиненою інфраструктурою та передовими технологіями. І ми маємо бути гідними нащадками славного міста козаків, воїнів, трудівників та хліборобів. Нам є чим пишатися, проте не для кого секрет, що в місті існує ще багато проблем. Наше завдання на наступні роки – ці проблеми успішно вирішити. Хоча б для того, щоб наші діти та онуки жили в європейському Первомайську», – наголосив Талпа.

По завершенню урочистої частини на центральній площі міста відбувся святковий концерт, на якому для мешканців Первомайська виступили музичні колективи, ансамблі та молоді виконавці. Свято пройшло у яскравій та теплій атмосфері.
Зазначимо, місто Первомайськ було засноване у 1676 році як козацька фортеця Орлик за наказом гетьмана Івана Самойловича.
Нагадаємо, раніше волонтери Первомайського району сформували та відправили гуманітарний вантаж до зони проведення антитерористичної операції.