У Миколаєві пролунали пісні, народжені в АТО

У Миколаєві при підтримці партії БПП «СОЛІДАРНІСТЬ» відбувся фестиваль «Пісні, народжені в АТО».
Захід відбувся у суботу, 17 вересня у концерт-холі «Юність».
Концерт розпочався з хвилини мовчання в пам’ять про загиблих співробітників дорожньої служби, яки стали жертвами ДТП 15 вересня.
На фестивалі виступили бійці-учасники АТО з власними піснями на тему воєнної лірики. Під час концерту лунали пісні про війну, мир, любов до Батьківщини, почуття обов’язку. Багато пісень були присвячені матерям та дружинам солдатів, які чекають своїх рідних у тилу, загиблим та пораненим бойовим побратимам.
??????????  ?????????? ??????????  ??????????
Представник БПП «СОЛІДАРНІСТЬ» та «Центру допомоги учасникам АТО» при Миколаївській ОДА Ольга Малярчук зауважила, що фестиваль вразив своєю атмосферою, а також подякувала усім, хто допомагав в організації фестивалю.

«Я, в першу чергу, хочу подякувати усім, хто допомагав та сприяв в організації фестивалю. Також дякую усім, хто знайшов час та прийшов до концерт-холу «Юність» цієї суботи. Було приємно, що зала була повна, присутні принесли з собою національну символіку та символіку військових частин. Взагалі, атмосфера фестивалю мене вразила, не кажучи вже про тексти пісень. Кожна без виключення пісня була дуже хвилюючою та зворушливою», – відзначила Ольга Малярчук.

На фестивалі були присутні військовослужбовці з різних частин та підрозділів, волонтери, громадські активісти, родичі та друзі вояків. Окрім службовців частин, дислокованих у Миколаєві, у фестивалі взяли участь і гості міста з Мелітополя, Дніпра, Івано-Франківська.
??????????  ?????????? ??????????  ?????????? ??????????  ??????????
Кожну пісню слухачі зустрічали бурхливими оплесками та часто не могли стримати сліз – зворушливі та щирі емоції супроводжували фестиваль від початку до самого завершення.
Фестиваль «Пісні, народжені в АТО» започаткований Дніпровською ОДА. У Миколаєві захід відбувся за підтримки «Центру допомоги учасникам АТО» при Миколаївській ОДА, Миколаївського спеціалізованого морського порту «Ніка-Тера», Миколаївського коледжу культури та мистецтв, магазину «Музичний світ».