В Баштанці відбулася презентація книг «Король батерфляю» та «Слава Героям»

Представники БПП у Баштанці відвідали учнів середньої школи та взяли участь у презентації нових книг.
Захід відбувся у суботу, 28 травня.
Очаківську ЗОШ №2, в якій навчаються учні, батьки яких проходять службу в 73-му морському центрі спеціальних операцій ВМС України, відвідали виконуючий функції та обов’язки голови райдержадміністрації, перший заступник голови Баштанської райдержадміністрації Олександр Славінський, голова Баштанської районної організації партії БПП, депутат Баштанської районної ради Володимир Онищук, приватний підприємець Віталій Когут, ветеран спорту Борис Білик.
Учні школи виявили бажання займатися плаванням та брати участь у змаганнях.
Також відбулася презентація книг «Король батерфляю» та «Слава Героям», автором яких є Борис Білик. Благодійний фонд «Майнер» на замовлення виготовив спортивну форму.

«Мене завжди тішило, що діти виявляють бажання займатися корисними справами. Добровольне бажання дитини займатися спортом та брати участь у змаганнях – це ознаки усвідомленості та дорослішання. Отже, майбутнє дитина буде обирати розумом та серцем, а ми будемо намагатися сприяти цьому. Що стосується книжок, я впевнений, що вони навчать читача правильним принципам життя та вмінню знаходити правильні рішення в складних становищах», – зазначив Володимир Онищук.

Кошти на друкування книг та футболок надав Володимир Онищук та передав її учням Очаківської ЗОШ №2. Окрім цього, делегація відвідала підшефну частину 73 морський центр спеціальних операцій ВМС України та передали військовослужбовцям продуктові набори.
viber image 6 viber image 3 5
Нагадаємо, що 21 травня  Україна відсвяткувала День Європи – справжнє національне свято.