Депутати міськради від БПП підписали меморандум про співпрацю із ГО «Центр студентських стажувань»

Громадська організація «Центр студентських стажувань» підписала меморандум про взаємодію та співпрацю із фракцією «БПП «СОЛІДАРНІСТЬ» у Миколаївській міськраді.
Підписання меморандуму відбулося у понеділок, 11 квітня під час засідання фракції.
Голова ГО «Центр студентських стажувань»  Катерина Колесніченко зазначила:

«Ми – організація, яка допомагає молоді проходити практику, яка не навчає і не працевлаштовує. Ця практика потрібна для знайомства з роботою органів місцевого самоврядування, депутатських комісій, департаментів, управлінь».

?????????? ??????????
?????????? ??????????

«Мета організації дуже корисна і необхідна для молоді. Ми допоможемо молодому поколінню набратися досвіду і докладніше вивчити роботу органів місцевого самоврядування. Сподіваюся, що наша спільна робота допоможе розвитку міста », – зазначив глава фракції БПП в міськраді Володимир Криленко.

Мета укладання меморандуму:

  • виховання нового покоління політиків;
  • об`єднання зусиль для забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації молодіжної політики на території міста;
  • сприяння впровадженню громадських ініціатив, направлених на налагодження конструктивного діалогу між громадянами і владою;
  • підвищення рівня професійної освіти молоді;
  • сприяння талановитим студентам у придбанні адміністративного та політичного досвіду шляхом їх роботи в органах місцевого самоврядування.

?????????? ??????????