Андрій Вадатурський: «Питання отримання земельних ділянок учасниками АТО з селі Баратівка беру на особистий контроль»

Відвідуючи з робочим візитом Новобузький район Миколаїівської області, народний депутат України Андрій Вадатурський зустрівся з жителями с. Новополтавка, с. Шевченкове та с. Баратівка. Під час спілкування з людьми обговорювалися питання ремонту доріг, автобусного сполучення між селами та районним центром, а також земельні питання.
Окрім цього на зустрічі з народним обранцем в с. Баратівка були також присутні учасники АТО, яких цікавило питання отримання земельних ділянок відповідно до чинного законодавства. «Питання отримання земельних ділянок учасниками АТО з с. Баратівка беру на особистий контроль. Прошу повідомляти мені про випадки порушення закону з цього приводу для оперативного вирішення проблеми», – зауважив Андрій Ваатурський.
На зустріч Андрія Вадатурського з Баратівською громадою прибула група людей з с. Вівсінівка аби висловити йому вдячність за надання оперативної допомоги з вирішення їхніх нагальних проблем. За словами жителів с. Вівсінівка, питання, з якими вони звернулися до громадської приймальні народного депутата України в м. Новий Буг були позитивно вирішені протягом одного місяця.