Новоодеські партійці з „Солідарності” – Блоку Петра Порошенка” плетуть захисні сітки і відправляють військовим під Маріупіль

У зміцненні Збройних Сил України є частка праці новоодеських волонтерів та партійців «Солідарності” – Блоку Петра Порошенка”. В районній організації Товариства сприяння обороні Україні (колишній ДТСААФ) місцевим патріотам надали приміщення для плетіння захисних сіток. В зоні АТО вони дуже потрібні. Ось і зараз від військового підрозділу, що дислокований під Маріуполем, надійшло термінове замовлення. Серед патріотично налаштованих новодеситів багато молоді, таких як, наприклад, Наталя Козоріз.

Додамо, що крім захисних сіток активісти відправлять воїнам продукти харчування, речі повсякденного вжитку. Як розповідає волонтер Юрій Шутяк, вантаж в зону АТО є адресним і формується під конкретне замовлення. Так що активісти знають, кому він призначений. А днями до місцевих патріотів завітав Дмитро Лавренюк. Хлопець служить у лавах Збройних Сил, перебуває на ротації і від імені своїх бойових побратимів.